Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Az Access Bars kezelés – miben segíthet, mit érhetünk el általa

Az Access Bars kezelés – miben segíthet, mit érhetünk el általa

Női Szalon

Az Access Bars sokunkban kérdéseket ébreszt.

Mi is ez valójában és mi az a változás, amit elérhetünk általa. Egyszerűen fogalmazva a tudatosságot növelhetjük általa és minél tudatosabbak vagyunk, annál inkább irányíthatjuk az életünket. A tudatosabb élet eredményeként, pedig a hatalmasnak hitt problémáink apróvá zsugorodnak és ami régebben kibillentett az egyensúlyunkból, mára már elveszíti a jelentőségét.

• Mi lenne lehetséges azon túl, amit a szüleink vagy tanáraink mondtak nekünk vagy amit ebből a magunkévá tettünk?
• Milyen életünk lehetne, ha hajlandóak lennénk az ítéletmentesség teréből élni? Mi változhatna az életünkben, ha figyelmen kívül hagynánk az ítélkezéseket, amelyek felénk áradnak és mi is abba tudnánk hagyni a mások megítélését.
• Mennyi energiát veszítünk el ezek által, amelyt a teremtéseinkre fordíthatnánk?
• Teljesen tökéletesek vagyunk éppen így ahogy vagyunk és nem kell, hogy megváltozzunk senki kedvéért. Ahhoz sem kell engedély, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben minden különösebb indok nélkül.
• A régi, minket már nem szolgáló nézőpontokat is kidobhatjuk a kukába és lecserélhetjük őket olyanokra, amelyek építenek és táplálnak minket és másokat is.
• Az életünket élhetjük könnyedén is és ehhez jelentős támogatást nyújt az Access Bars kezelés. Minden újabb kezelés alkalmával számos korlátozónézőpontot engedhetünk el és ezzel teret kaphatnak a tápláló újak.

Az Access Bars kezelés alatt

Törlődnek a minket már nem támogató nézőpontok.
A testünkben felhalmozódott stressz jelentősen csökken, az agyhullámok lelassulnak.
A test relaxált, pihenő üzemmódba kerül.
A kezelés után feltöltődnek az akkumulátoraink, frissnek, kipihentnek érezzük magunkat. Az eddig megoldhatatlannak látszó problémáink megoldására számos új ötletünk bukkan fel.
Sorra érkeznek az új lehetőségek, amelyek talán eddig is az ajtónkban toporogtak, de nem vettük észre őket.
Növekszik a tudatosságunk és befogadásunk.
Oldódnak az érzelmi, fizikális és a mentális blokkjaink.
Az életünk minden területén könnyedebbek és örömtelibbek leszünk.
A tudatosságunk növekedése miatt kevésbé leszünk ítélkezők önmagunkkal és másokkal szemben is és egyszerűbben és könnyedebben lehetünk jelen a saját életünkben. Elfogadóbbá válunk saját magunkkal és emellett persze mindennel és mindenkivel szemben is.
A kitűzött céljainkat nem seperjük félúton a kukába, hanem amit elterveztünk véghez is visszük. Minden, amiről elhittük eddig, hogy lehetetlen megvalósíthatóvá válik. Ehhez nem kell semmilyen nagy csoda, éppen elég, ha minél több Bars kezelést kapunk vagy akár adunk is. A világ szebb velünk és fontosak vagyunk.
A kezelés hozzásegít a nagyobb térhez, az új dolgok befogadásához.

Az Access Bars kezelés során a kezelő a Bars pontokat érinti meg a fejen, amelyek mindegyike egy vagy több életterülethez kapcsolódik. A kezelésnek köszönhetően elengedhetjük az eddig korlátozó nézőpontjainkat és tér nyílhat a változásra, az új lehetőségek felfedezésére. Az életünk új színekkel telhet meg. Minden eddig csak titokban dédelgetett vágyunk álmunk megvalósulhat és észrevehetünk minden olyan lehetőséget, ami valószínűleg eddig is előttünk volt, csupán nem voltunk rá éberek. Alapból automata robotpilótában éljük az életünket a felmenőinktől tanult, illetve örökölt hitrendszerek alapján, ezért sokszor az előttünk heverő lehetőségeket sem vesszük észre vagy az esetleges kudarc miatti félelemből inkább elszalasztjuk. Sőt elhisszük, hogy nincsenek is lehetőségeink.

Az Access Bars kezelést egy nagytakarításhoz lehet hasonlítani, amelynek során kidobunk mindent, ami kopott, ócska és minket már nem szolgál, csupán annyi különbséggel, hogy ez esetben nem tárgyakkal történik mindez, hanem az elavult hitrendszereinkkel, nézőpontjainkkal. Mindennek nem csupán az a haszna, hogy jobban fogjuk érzeni magunkat, de az üres és tiszta helyeket elfoglalhatják az új nézőpontok, amelyek egy könnyedebb, tudatosabb élet felé terelnek minket.
A növekvő tudatosságunk hozzásegít annak felismeréséhez, hogy amit eddig megváltoztathatatlannak hittünk az rajtunk múlik megváltoztatjuk-e.

Pihenés a puha takaró alatt

A Bars kezelés alatt lehet beszélgetni, de nem kötelező és a problémáknak sem kell figyelmet adni. A kezelés befogadójaként éppen elegendő, ha csak kényelmesen elhelyezkedünk a puha takaró alatt és lazítunk, sőt, ha jól esik szundikálhatunk is egyet. A fejen lévő pontokat a kezelő gyengéden megérinti, amelynek hatására az agyhullámok lelassulnak, ezalatt a beragadt nézőpontok, berögzült viselkedési minták, ítéletek, ítélkezések oldódhatnak, törlődhetnek. Mindezzel tér nyílik az újnak, az új lehetőségeknek.

Miben segíthet a Bars kezelés?

A fejünkön lévő Bars pontok különböző életterületekkel állnak kapcsolatban, mint például a pénz, kreativitás, kedvesség, nyugalom, gyógyulás, szex stb. Amikor a bárok futnak, elengedhetjük az ezekkel kapcsolatos beragadásokat és tovább léphetünk. Érdemes Bars kezelést kérni, ha:
• Fel szeretnénk oldani az érzelmi blokkjainkat, elakadásainkat, mindezt anélkül, hogy több tucat zsebkendőt kellene tele könnyeznünk.
• Szeretnénk, ha növekedne a tudatosságunk.
• Szívesen letennénk a korlátozó hitrendszereinket: „nem vagyok jó semmiben”, „én ezt úgysem tudom megcsinálni.”, „szegénynek születtem, az is maradok”.
• Jól jönne, ha valaki tartaná a zseblámpát, amivel rávilágít a lehetőségeinkre.
• Szeretnénk: több önbizalmat, jobb életet és kielégítőbb kapcsolatokat.
A Bars kezelés stresszoldó hatása nagy segítséget jelent a gyermekek számára is. Anélkül hoz változást, hogy feszegetnénk a problémáikat, amelyekről nem szívesen beszélnek.
A kezelés eredményeképpen kiegyensúlyozottá válnak, jobb lesz a közérzetük.
Csökken a szorongás, a megfelelés miatti félelem.
Könnyebben beilleszkednek a közösségbe.
Megnő az önbizalmuk, amivel elkerülhetik a bántalmazásokat.
Bátrabban képviselhetik a saját érdekeiket és empatikusabbá válnak.
Elhiszik magukról, hogy szépek, okosak, éppen úgy tökéletesek, ahogy vannak.
A kezelés után különféle eredmények várhatóak. Minél több kezelést kapunk annál több blokk oldódik. Általánosságban a Bars kezelés utáni beszámolók alapján kijelenthető, hogy a kezelést befogadók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot éreznek és tudatosabbá válnak. A megoldandók kisebbre zsugorodnak és az eddig kilátástalannak tűnő ügyekben körvonalazódni kezd a megoldás. A kezelésnek hosszú távon is érezhető hatása van.

Kinek segíthet a Bars kezelés?

Felnőtteknek, gyermekeknek, várandósoknak, időseknek, sérülteknek, bárkinek, aki szeretne az élete bármely területén valamit megváltoztatni vagy fejlődést elérni. A kezeléssel kapcsolatosan semmilyen mellékhatásra nem kell számítanunk. A legrosszabb esetben pihentünk egy jót. A kezelés időtartama 60-90 perc. Minél több kezelést kapunk annál több változásra számíthatunk.
Katona Andrea

***********
Képek forrása: Canva
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet