Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Társkereső kalandok negyven felett avagy a randioldalak 10 férfitípusa

Társkereső kalandok negyven felett avagy a randioldalak 10 férfitípusa

Női Szalon

Az utóbbi időben nemcsak a webáruházak, hanem az online társkereső oldalak forgalma is megemelkedett. Így valószínűleg a korosztályunkbeli nők közül is többen próbálnak most szerencsét ezeken a randioldalakon.

„A te korodban, a korodhoz képest…7 kéretlen megjegyzés” című blogbejegyzésem utolsó 7. pontjában már röviden írtam a társkereső érett nőkről.

A valóság az, hogy a társkeresés középkorú nőként nehezített pálya. Nincs mit szépíteni ezen és sok korosztályunkbeli nő szembesült már ezzel.

Ha úgy döntesz, hogy a nehézségek ellenére mégis felülsz a társkeresés érzelmi hullámvasútjára, akkor többféle férfitípust fog eléd/melléd sodorni az élet. Ha pedig már egy ideje résztvevője vagy az online társkeresők világának, akkor az alábbi listát olvasva több „ismerősre” lelhetsz.
A teljesség igénye nélkül nézzük meg kikkel is találkozhatsz, milyen férfitípusok akadhatnak az utadba. Az alábbi lista tehát korántsem teljes, a jobb lett volna kihagyni típusokra koncentráló. Komolyan komolytalan vagy éppen komolytalanul komoly?!

1. Kalandra vágyó, párkapcsolatukból kikacsintgató nem függetlenek rövid pórázon

Bizony, legtöbbször rövid az a póráz, főleg hétvégéken, esti órákban, ünnepi alkalmakkor. Szürke hétköznapok, unalmasnak mondott, nem működő házasságok megfűszerezésére vágynak elvárások, kötöttségek nélkül nem túl sok szabadidővel.
Jelige: „Várj reám és én megjövök…amikor ráérek”

2. A kíváncsi ifjak

A 40/50 év feletti nők felkeltik a 20-as és 30-as éveikben járó fiatalemberek figyelmét is. A figyelem leginkább egy valamire fókuszál, mert úgy hallották, hogy a 40 feletti nők nagy étvágyúak. Nem! Ez nem arra vonatkozik, hogy meg tudunk enni 2 pizzát egy ültő helyünkben. Vajon az érett nőkkel való szex az egyik bakancslistás pontja lehet ennek a korosztálynak?
Jelige: „Fáradhatatlan vagyok”

3. Az örök agglegények

Átlag fölötti igények, elvárások korántsem átlag fölötti férfiaktól. A tökéletes nőre vágynak, aki legyen vonzó, okos, intelligens, humoros, kedves, jó egzisztenciájú és még sorolhatnánk. Az biztos, hogy nem tudod megütni a mércéjüket, bárhogy is igyekeznél.
Jelige: „Kisvárosi James Bond keresi méltó társát”

4. A frissen elváltak, párkapcsolatból kilépők

Édes nekik az újbóli szabadság íze, és ezért nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a társkeresésbe. Olyanok, mintha újból fiatalok lennének és nem szeretnének egyetlen kínálkozó lehetőséget sem kihagyni.
Jelige: „Carpe diem avagy élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod”

5. Az ex felé még érzelmileg elkötelezettek

Ebben az esetben mindent tudni fogsz az exről, a párkapcsolatukról. A lényeg az, hogy meghallgassák őt, figyeljenek rá. A kölcsönös figyelem, a beszélgetés és persze a te személyed másodlagos.
Jelige: „Határozottan túl vagyok rajta…vagy mégsem”

6. A középkorú nők megmentői

Általában 60/70 év feletti idősebb férfiak, akik főleg az 50-es éveikben járó nőtársainkat szeretnék megmenteni a magányosságtól és a kétségbeeséstől. Úgy gondolják, hogy láthatatlannak titulált nőként, ennyi „idősen” ne legyenek csalóka ábrándjaink, és fogadjuk el, amit ők tudnak nyújtani (bármi is legyen az és bármit is szeretnénk mi).
Jelige: „Ott fogsz majd sírni”

7. Mr. Helyesírás

Kusza, érthetetlen, szedett-vedett, helyesírási hibáktól hemzsegő bemutatkozás és levél. Csak győzzed kibogarászni mit is szeretne!
Jelige: „Kőlcsőnős szinpátia”

8. A sértődött bunkó

Ha voltál annyira merész, és küldtél neki egy udvarias elutasító levelet, akkor biztos lehetsz benne, hogy válaszában nem túl keresetlen szavakkal fog illetni:  „Mire fel vagy ilyen beképzelt, kisanyám!”
Jelige: „Mindenkinek én vagyok az álma”

9. A halogatós, levelezgetős

A türelem rózsát terem. Itt inkább csak tüskét! Nem tudsz egyről a kettőre jutni vele. Ő csak az online térben éli világát. Jellemző a randik utolsó pillanatban való lemondása.
Jelige: „A modernkori Pató Pál”

10. A lerázhatatlan

Sajnos nem ért a nemből. Ilyen szó nem létezik a szótárában. Hiába hagyod válasz nélkül üzeneteit, ő kellemetlen piócaként továbbra is nyomul.
Jelige: „A nem az új igen”

A fentiek alapján úgy tűnik, hogy reménytelen a helyzet, bár az is lehet, hogy a lista egyik-másik férfitípusa valakinek pont megfelelő.
Az online társkereséshez türelem, jó nagy adag humorérzék, lazaság is kell. 40/50 év feletti nőként igenis lehetnek igényeid és keresd meg a hozzád illő társadat a számodra is elfogadható kompromisszumokkal. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, örülj, ha valakit találsz a te korodban, ne legyenek túl nagy igényeid, mert nincs igazuk!

képek forrása: giphy.com, kiemelt kép pixabay.com
**********
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet