Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Mit tudhatunk meg a személyes horoszkópunkból?

Mit tudhatunk meg a személyes horoszkópunkból?

Női Szalon

A születési horoszkópunkból nagyon sokat tudhatunk meg önmagunkról. Az általa nyújtott információk segítségével baleseteket, betegségeket kerülhetünk el, támpontot kaphatunk a szakmaválasztáshoz, hol éljünk és kit válasszunk házastársul.
Az elmaradt gyermekáldás spirituális okainak feltárásában is komoly segítséget nyújt a személyes horoszkóp. Megtudhatjuk a miérteket és kulcsot kaphatunk a megoldáshoz.

Megismerhetjük a láthatatlan spirituális világot

A személyes horoszkópunk segít megismerni a láthatatlan spirituális világot. A vágyainkat és a gondolatainkat a háttérből irányító és az egyéni sorsunkat létrehozó energiákra láthatunk rá a segítségével. Bepillantást nyerhetünk a múltunkba és ráláthatunk a jövőbeni sorsfeladatainkra, ezzel kezünkbe véve a tudatos irányítást.

Ha már készek vagyunk hinni abban, hogy beleszólásunk van a sorsunkba, akkor a személyes horoszkópunk ismeretében jelentős százalékban valószínűsíthető a balesetek, betegségek elkerülésének esélye. Ez arra az esetre vonatkozik, ha nem hozunk már a gyermekkorunkból károsodásokat okozó krónikus betegségeket.

Megtudhatjuk mi az életfeladatunk

A karma-oldó és pozitív sors beteljesítő életfeladatokkal összefüggő hivatal és életpálya választás vonatkozásában száz százalékban helyes az irányítási lehetőség a személyes horoszkóp alapján. Ez más életre szóló sorsdöntő fontosságú kérdésekre is igaz. Fontos, hogy a segítséget kérő ne kényszerként élje ezt meg. Gyakori eset, hogy az egyén adott témára vonatkozó elképzelései teljesen más irányt mutatnak, mint a horoszkóp.

Ekkor szokott felbukkanni az a jelenség, hogy a személy egy idő után azt hiszi rontás ül rajta, mert semmi sem alakul a tervei szerint. Ez akár baleset formájában való sors-figyelmeztetés is lehet.

Szinasztria

A karmikus és a karakterbéli összeillőség és össze nem illés megállapítása mellett és azon túl elsősorban arról nyújt információt, hogy az érintettek hogyan bánjanak úgy egymással, hogy sérülések és egymás gyötrése nélkül élhessenek együtt. Ne kényszerítsék egymást olyan a közvélemény szerint pozitívnak ítélt tulajdonságok, valamint képességek megszerzésére, amelyek nem szerepelnek a párjuk életfeladatai között.

Mindemellett vegyék figyelembe a párjuk karmikus feladatait, nehézségeit és ezek megoldásában türelemmel és megértéssel segítsenek. Egymást támogatva, egymásnak megértő társai lehessenek a hasznos új tulajdonságok és képességek megszerzésében.

Ha nem érkezik a baba…

Meddőségi problémák esetén rendkívüli segítséget nyújthat a személyes horoszkóp vagy asztrológiai elemzés elkészítése. A helyes önismeret és spirituális sors-program ismeret hiánya rengeteg téves és fölösleges egymással szembeni elvárást szülhet, gyötrelmeket okozva minden érintettnek.

Egy ezen a módon lényegi önvalójától, elsődleges női funkciójának az anyaságnak a spirituális lelki lényegétől elidegenedett nő nem tud megfoganni. Kb. harminc éves koráig semmi más nem volt fontos csak a szeretői, hódítói minőség emiatt tudatosan vagy tudattalanul elnyomja magában az anyai minőséget. Ennek nem csupán egzisztenciális okai lehetnek, hiszen az egzisztencia teremtés és a karrier építés gátolja a fogamzást, hanem a legtermékenyebb éveiben valamilyen védekezési módszerrel is akadályozta a teherbeesését. Emiatt nem működnek már automatikusan a biológiai – természeti mechanizmusok.

A felismerésekkel együtt a gólya is kopogtathat

Gyakran előfordul, hogy olyan hölgyek fordulnak asztrológushoz párkapcsolati és családalapítási tanácsokért, akiknek az koruk szerint akár már 2-3 gyermekük is lehetne. Ilyenkor nem karmikus vagy természeti oka van a fogamzás elmaradásának, hanem a spirituális anyai potencia hiánya a fő ok. Amikor a szinte mindig 30 év feletti hölgy megtalálja az igazi énjét végre a gólya is bekopogtat.

Számos olyan eset is van, amikor a horoszkóp karmikus problémáinak helyes értelmezése segíti a fogamzás bekövetkeztét. Ilyenkor a nem biológiai értelemben vett megtermékenyítő képesség vissza szerzése oldja meg a gondot. Számos pár számára feleslegessé téve ezzel az embert próbáló nehézségeket támasztó lombik-bébi programot, amely fizikálisan és lelkileg igen nagy terhet ró a pár mindkét tagjára, az anyagi terhekről nem is beszélve.

A sorsunk meg van írva előre?

Valóban meg van írva előre a sorsunk? Hogyan változtathatunk rajta? A sorsa csak annak van megváltoztathatatlanul megírva, aki nem ismeri meg, így nem tudja feloldani a saját karmikus meghatározódásait és nem valósítja meg az életfeladatait, amelyek segítségével birtokába kerülhetnének azok a képességek, amelyeknek segítségével felszabadult életet élhet.

Katona Andrea

Neked ajánlott >
Az idő minden sebet begyógyít! Vajon a lelki sebeinket is?
Neked ajánlott >
10 idézet és 10 érdekesség - Kedvencünk, Diane Keaton

**********

Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet