Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Egy különleges és vidám 90. születésnapi fotózás

Egy különleges és vidám 90. születésnapi fotózás

Női Szalon
Ez a nagymama hercegnőnek érezte magát a kilencvenedik születésnapján

A szeretett nagyi, akit a családja kedvesen csak G-Mának hív, stílusosan ünnepelte meg, hogy a kilencvenes éveibe lép. A jó kedélyű idős hölgy királynőként fest rózsaszín tütüjében és műanyag koronájában, ahogy széles mosollyal néz a kamerába a születésnapja alkalmából készült fényképeken.

G-Ma családja egy trónt is felállított, de volt még torta, léggömbök és az ünnepelt arcát formázó aprósütemények is. Ezenkívül készíttettek egy egyedi, erre az alkalomra szóló, „Kilencvenéves koromig kellett várnom, hogy ilyen jól nézzek ki!” feliratú pólót is.

G-Ma unokája, a harminchárom éves Stephanie Perkins állt elő a hercegnős témájú születésnapi fotózás ötletével, és mindössze két és fél hét alatt megszervezett mindent az április 24-i eseményre.

„A nagymamám rendkívül fontos számomra, és a világjárvány meg a karantén idején alig tudtunk találkozni – mesélte Stephanie. – A kilencvenedik születésnapjára ezért valami különlegessel szerettük volna meglepni.”

A családtagok beoltatták magukat, ezért arra jutottak, így nem lehet gond abból, ha együtt ünneplik meg G-Ma születésnapját.

Stephanie ötletek után kutatva látta, hogy milyen népszerű az első vagy például a harmincadik születésnapon műtermi fotókat készíttetni, ezért arra gondolt, klassz lenne, ha G-Mának is hasonlóan különleges élményben lenne része a kilencvenedik születésnapja alkalmából.

És G-Ma szerencsére bevállalta!

„Nagy örömmel pózolt és követte az instrukcióinkat – mondta a fotózásról Stephanie. – Az egész fotózás alatt mosolygott és nevetgélt. Mindannyian nagyon jól szórakoztunk G-Ma születésnapi fotózásán.”

A harminchét éves fotós, Melissa Denny együtt járt Stephanie-val középiskolába, őt kérték fel G-Ma hercegnős tematikájú születésnapi fotói elkészítésére. A fotózásra végül az észak-karolinai Winston-Salemben található Reynolds-kertekben került sor.

„Nagyon jól éreztük magunkat, egész nap csak beszélgettünk, nevetgéltünk és táncoltunk. G-Ma nagyon vidám volt végig, és mindenben benne volt – mesélte Melissa. – G-Ma nagyon szeretetre méltó, jó kedélyű, ráadásul gyorsabban pattan fel a székről, mint én!”

„A családja láthatóan imádja, mindannyian olyan boldogok voltak, egész nap együtt nevetgéltek vele” – tette még hozzá.

Amikor megkérdezték tőle, hogy elvállalná-e a fotók elkészítését, elmondása szerint örömmel mondott igent.

„Egy kedves, nagyszerű kilencvenéves hölggyel tölthettem a napot, és hozzájárulhattam ahhoz, hogy nagyszerűen szórakozva és új élményeket szerezve ünnepelje meg ezt a kerek évszámos születésnapját” – mondta.

G-Mát a lánya, Debra, a veje és két unokája kísérte el a fotózásra. Mindannyian együtt buliztak a nagymamájukkal, és szívesen beálltak mellé néhány fotó erejéig.

Stephanie elmondása szerint az egész család együtt ünnepelte G-Ma születésnapját, mivel ő a család legidősebb tagja.

Mindannyiunk számára nagyon fontos, és különleges helyet foglal el a szívünkben, ezért valamennyien ott szerettünk volna lenni a nagy napján.

A fotózás napján iskolabálozók húzódtak félre autóval mellettük, hogy ők is boldog születésnapot kívánjanak G-Mának. Az ünnepeltet meghatotta a kedvességük.

G-Ma születésnapi ünneplésének csak az első felvonása volt a fotózás. Másnap a nagyit egy autós ünnepség keretében köszönthették fel biztonságos körülmények között a barátai.

Neked ajánlott >
Judith, a 76 éves divatblogger nem mindennapi története
Neked ajánlott >
3 érdekes könyv csak nőknek

**********
forrás: Melissa Denny képek és  itt
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet