Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Rachel Peru – „Ez vagyok én és elfogadom magam”

Rachel Peru – „Ez vagyok én és elfogadom magam”

Női Szalon

Nem volt ez mindig így Rachel Peru angol plus-size modell életében, aki idén tölti be az ötvenet. Rachel házas, 3 tinédzser gyermek édesanyja. Óvónőként dolgozott, és fiatalabb korában eszébe sem jutott, hogy modellkedéssel foglalkozzon.

Már 13 évesen őszülni kezdett. Közel 30 évig festette a haját, míg egyszer úgy gondolta most már elég, és hagyta ősz hajszálait érvényesülni. Felszabadító érzés volt számára, és ez hozta meg számára a sikert, hogy 40 év felettiként népszerű plus-size modell legyen.

Egy interjújában arról beszélt, hogy fiatal nőként mindig elégedetlen volt külsejével. Utálta túlsúlyát, kissé kusza első fogait, nagy melleit. Ma már mindez nem érdekli, és elfogadja önmagát úgy, ahogy van.

Őszintén beszélt arról is, hogy mostanában a menopauzával is meg kell küzdenie. A változókor tüneteit igyekszik egészséges étkezéssel, mozgással, pozitív életszemlélettel kezelni.

Rachel mindenkit arra biztat, hogy nézzen szembe a félelmeivel, merjen új dolgokat kipróbálni, és élvezze az életet, mert soha sem késő!

Én is úgy gondolom, hogy érett nőként fontos, hogy az éveink számának növekedését, a testünk változásait pozitívan, megértéssel fogadjuk. Tudom, hogy könnyebb erről beszélni, mint megvalósítani, de törekedjünk rá, és tegyük barátunkká a múló időt!

 

képek: pinterest.com

**********
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

Neked ajánlott >
17 bevált tipp a jobb és pihentetőbb éjszakai alváshoz

ez is érdekelhet