Főoldal UTAZÁS ÉS KULTÚRAHírességek Goldie Hawn és Kurt Russell 37 éve együtt! Mi a titkuk?

Goldie Hawn és Kurt Russell 37 éve együtt! Mi a titkuk?

Női Szalon

Azt mondják, hogy a jó kapcsolat titka minden pár számára más és más. Bár ez biztosan így van, mégis lefogadom, hogy mindannyian tudnánk tanulni egy-két dolgot Goldie Hawn-tól és Kurt Russell-től, akik már egy jó ideje partnerek a filmvásznon, és az életben egyaránt.

A duó már a 80-as évek óta az egyik leginkább csodált, legbálványozottabb pár Hollywoodban, és azt is könnyű észrevenni, hogy miért. Azon túlmenően, hogy mindketten kimondottan káprázatos színészek, úgy tűnik, minden együtt van bennük ahhoz, hogy a kapcsolatuk erős maradjon. Függetlenül attól, hogy nem házasodtak össze, 1983 óta egy csodálatos és összetartó családot alkotnak együtt.

Kurt, aki most 69 éves, 11 éves kora óta színészkedik, és a 70-es években az egyik leghíresebb ifjú sztárnak tartották Hollywoodban. Sőt, maga Walt Disney írt alá vele egy 10 éves szerződést, és végül is ő lett a stúdió legnagyobb sztárja abban az évtizedben. Majd amikor elkezdett jelentősebb filmekben szerepelni, az ifjú Disney csillagból komoly hollywoodi színész vált.

Goldie jelenleg 74 éves, karrierjét hivatásos táncosként kezdte, és különféle show műsorokban szerepelt New Yorkban illetve külföldön. Ugyancsak táncosként debütált a filmvásznon is 1968-ban Disney musicalében, a The One and Only, Genuine, Original Family Band című filmben. Itt találkozott első alkalommal Kurt-tel.

A folyton pezsgő színésznő legnevezetesebb filmjei közé tartozik „A kaktusz virága” (Cactus Flower), amelyben megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, valamint a „Benjamin közlegény” (Private Benjamin). Ebben a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

Kurt és Goldie 1983-ban találkozott ismét a „Második műszak” (Swing Shift) című film forgatásán, és egyik este a filmezés után, megtörtént az első randevújuk. A többi pedig – ahogy mondják – már történelem. Azóta együtt élnek, és őrülten szerelmesek is maradtak egymásba mindvégig, az elmúlt 37 év folyamán. Kiváló kapcsolatuk annak is köszönhető, hogy annak ellenére, hogy már ilyen régóta alkotnak egy párt, Kurt mindig úgy viselkedik, hogy Goldie gyönyörűnek érezze magát.

A PEOPLE magazinnal készített februári interjúja során a színésznő megosztott néhány figyelemre méltó pikáns részletet Kurt-tel való kapcsolatáról.

Az egyik este éppen készülődtünk, hogy elmegyünk vacsorázni. Egyszer csak rám néz, és azt mondja: Hihetetlen vagy! – majd pontosan felidézte Kurt szavait: Nem is hiszem el, hogy mennyire gyönyörűen nézel ki. Kurt ezt valóban értékeli.

Goldie Hawn híres színésznő lánya Kate Hudson, aki a PEOPLE magazin különszámának címlapján szerepelhetett édesanyjával, és kislányával, Rani-val, elmondta, hogy mennyire csodálja szülei kapcsolatát. Bár Kurt nem a biológiai apja, úgy tekint rá, mintha az édesapja lenne.

Te és apa olyan régóta vagytok már együtt, és amikor rátok nézek az van bennem: Hé skacok, hogy csináljátok ezt? – vallotta be Kate az interjún. Én még dolgozom ezen.

Kate hozzátette, hogy az „igazi életcélja”, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, mint amilyen a szüleié.

Vagyis az, ahogyan képesek egy egységet alkotni és fenntartani mindannyiunk számára a válságos időkben is. Ők tényleg mindannyiunk életének a középpontját képezik.

A páros tagjai nagyon jól kiegészítik egymást. Kate egy „pillangó”-ként jellemzi Goldie-t, miközben az apját „a családját és az otthonát szerető” férfiként írja le. Kettejük közül Kurt a visszafogottabb; képes hosszasan elücsörögni otthon, és a kedvenc sportját nézni a TV-ben – kiváltképp a golfot.

Goldie úgy jellemzi a kapcsolatukat, mint „egy remek egységet”, és úgy vélekedik, hogy „ez tényleg egy jó kis kombináció.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

De a kapcsolatukat fémjelző remek dolgok mellett az a bölcsesség, amit Goldie még elmondott, valóban aranyat ér. Azok a párok, akik most ezeket a sorokat olvassák jobb, ha megjegyzik ezt a ragyogó tanácsot.

„Meg akarod tartani a tekintélyedet, de ugyanakkor megbocsátó is akarsz lenni. És meg akarod érteni, és együtt is akarsz érezni a másikkal. Ha ezt nem vagy képes megtenni, akkor nem adsz magadnak egy igazán tisztességes esélyt egy hosszútávon működő kapcsolatra. És ez egy olyan lecke, amelyet mindannyian meg kell, hogy tanuljunk.

Goldie és Kurt tökéletes példái annak, amelyre nekünk is törekednünk kellene egy párkapcsolatban. Bár különböző a személyiségük, mégis kibillenthetetlen egyensúlyt valósítottak meg az évek során, és lerombolták azt az elképzelést, amit a legtöbben gondolnak a felszínesnek vélt hollywoodi párkapcsolatokról. Az ő szerelmük csodálatos, és őszinte elismerésre méltó!

Ami pedig azt az okot illeti, hogy miért is nem házasodtak össze annak ellenére, hogy olyan hosszú időt töltöttek együtt, Goldie nagyon lényegre törő választ adott egy interjújában:

„Tökéletesen megvoltunk házasság nélkül is. Már amúgy is elkötelezettnek érzem magam, és hát nem ez lenne az, ami végtére is a házasságtól elvárható? Szóval, amíg az érzelmi állapotom az odaadás, az őszinteség, a gondoskodás és a szeretet szintjén mozog, addig rendben vagyunk.

 

Neked ajánlott >
Király Levente: Riválisok - Élő mítoszok, szívtipró francia legendák - könyvajánló

**********
források: képek: Canva, Goldie Hawn Instagram és innen
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet