Főoldal DIVAT ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSDivat 40 felett Előtte-utána – újabb 20 jól sikerült átalakítás

Előtte-utána – újabb 20 jól sikerült átalakítás

Női Szalon

Bogomolov Image School

Konstantin Bogomolov (Riga, Lettország) stílustervező és divatelemző, a „Bogomolov Image School „Nemzetközi Oktatási Központ vezető mestere. Elismert tekintély a szakmájában, akit méltán tartanak Lettország első számú stylistjának.

1999-ben alapította meg oktatási központját a „Bogomolov Image School”-t, amely azóta széles körben ismertté vált Lettországban és külföldön egyaránt. Az itt végzett tanítványok magas színvonalú oktatásban részesülnek, és keresett, sikeres szakemberekké válnak.

Makeover átalakító program

A „Makeover” avagy átalakító projekt az iskola hallgatóinak diplomamunkája, a képzési programjuk utolsó szakasza.  E vizsgájuk során új megjelenést kell alkotni első ügyfeleik számára.
Ezekből a diplomamunkákból válogattam ki újabb 20 fantasztikusan sikerült átalakítást, ahol a korosztályunké, a 40 év feletti hölgyeké a főszerep.

Nekem nagyon tetszenek ezek az átalakítások!
Az előtte-utána fotókon ugyan szemmel láthatóan nagy a változás, de mindenki felismerhető maradt. Nem estek túlzásba a stylistok és a fotós sem, ami a retusálást illeti.  Az új frizurák, sminkek mindegyike telitalálat. Némi ügyességgel, gyakorlással, tanulással otthon is elkészíthetőek. Valamint csinosak, mutatósak, és nem utolsósorban a hétköznapi életben is nyugodtan hordhatóak a kiválasztott ruhaszettek.
Elragadó, nőies, fiatalos, vagány, ezek a jelzők jutottak eszembe a fotókat nézve. Úgy gondolom, sokan szívesen részt vennénk egy ilyen átalakításon!

 

Neked ajánlott >
Ilyen volt, ezüst nő lett - Jane Fonda fodrászának 20...
Neked ajánlott >
3 japán fogalom a tartalmasabb életért

**********
forrás: kiemelt képen Valentina (50 éves), Bogomolov
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet