Főoldal DIVAT ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSDivat 40 felett Modellkedés 40 felett? Miért is ne? 1. rész

Modellkedés 40 felett? Miért is ne? 1. rész

Női Szalon

Bejegyzésemben megismerkedhettek azokkal a modellügynökségekkel, amelyeknek korosztályunk nem a láthatatlan generáció, ahol megengedett a szarkaláb, a ránc, az ősz haj és megmutatják nekünk milyen is a szépség, nőiesség, stílusosság életkortól független sokszínűsége.

Grey Model Agency

Rebecca Valentine, sikeres fotóügynökségi pályáját feladva 2015-ben alapította meg a londoni székhelyű Grey Model Agency-t, amely 35-től 85 éves korig alkalmaz modelleket. Már egy ideje foglalkoztatta a gondolat, hogy vajon miért nincs olyan modellügynökség, amely kellő figyelmet szentelne az érett korosztálynak. Úgy érezte itt az ideje valami másnak, újnak, frissnek, inspirálónak a divat- és reklámszakmában.

„Úgy érzem, hogy a piac – azok az emberek, akik termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak – unja már, hogy ugyanazon régi sztereotípiákkal szembesül a reklámokban és az emberek ábrázolásának nagyobb sokszínűségére vágyik, most, a 21. században.”

A Grey Model Agency célja a Next Generation Grey képviselete, a társadalom életkorhoz, öregedéshez, szépséghez fűződő sztereotíp, idejétmúlt hozzáállásának megváltoztatása. Az ügynökség 4 évvel ezelőtti megalapítása óta igen sikeres lett. A siker megérdemelt, hiszen modelljeik egyediek, stílusosak, vonzóak, a róluk készült fotók pedig esztétikusak, ízlésesek.

 

Silverfox Mgmt Group

Brigitte Warne és Georgia Branch társalapítói Ausztrália vezető, érett korúakat foglalkoztató modellügynökségének. Ausztrália mellett Új-Zélandon és Los Angelesben is van képviseletük. A stílus kortalan vallják. Szenvedélyük az „age-positive” kultúra megismertetése, népszerűsítése Ausztráliában és a tengerentúlon.

 

 

A folytatás itt. Valamint külön posztban olvashattok az Oldushka különleges történetéről itt és itt.
Nem szponzorált tartalom.
Források: Grey Model Agency és Silverfox MGMT Group

**********
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

Neked ajánlott >
Variációk farmerszoknyára

ez is érdekelhet