Főoldal ÉLETMÓD ÉS INSPIRÁCIÓ Ismert magyar színészek dolgoznak a párkapcsolatok javításán

Ismert magyar színészek dolgoznak a párkapcsolatok javításán

Női Szalon

Dobó Kata, Schell Judit és Csőre Gábor is szerepel azokban a kis videókban, amelyek a Szeretetkert alkalmazást, Magyarország első párkapcsolati applikációját népszerűsítik.  A rövidfilmek arra hívják fel a figyelmet, hogy a párok többsége keveset és gyakran bántó módon kommunikál egymással, azonban a párbeszéd fejleszthető és így a kapcsolat minősége is javítható.

Az elismert színészek szereplésével készült rövidfilmek mindennapos, életszagú szituációkon keresztül mutatják be azokat a kommunikációs csapdákat, amelyek rombolják a párkapcsolatokat. Dobó Kata, Schell Judit, Csőre Gábor, valamint a stáb több napon át forgatott különböző helyszíneken, egyes jeleneteket drónok segítségével rögzítettek. A kisfilmek célja a Szeretetkert app megismertetése minél szélesebb körben.

„Forgatni mindig élvezet, és ezekben a kisfilmekben nagyon izgalmas, hogy improvizálhattunk. Az app tükröt mutat és útmutatást ad, a tapasztalatokat humorral és játékossággal bárki beépítheti a párkapcsolatába” – mondta el Schell Judit színművész.

„Apróságokon múlhat egy párkapcsolat tönkremenetele, megszakadása. A jelenetek kapcsán én is tanulok, és sok olyan, saját életemből vett momentumot is önkéntelenül használtam a munka során, amelyekből viszont talán más is tanulhat” – mondta el Csőre Gábor színész.

dr. Piczkó Katalin

Magyarország első – és egyben hazai fejlesztésű – párkapcsolati alkalmazása támpontot nyújt, hogy közelebb kerülhessünk önmagunk és párunk lelki világához, belső érzéseihez, vágyaihoz. „Két éven át fejlesztettük az applikációt. Szakemberek és korábbi párterápiák tapasztalatait ötvöztük, a praktikus tanácsokat pedig könnyen érthető és befogadható, szórakoztató formában adjuk a felhasználók kezébe” – mondta el dr. Piczkó Katalin, a Szeretetkert alkalmazás és brand megalkotója.

Piczkó Katalin évtizedeken keresztül mentális egészségügyi intézményben, majd saját praxisában tapasztalta meg, hogy milyen keveset kommunikálnak egymással a párok. Amikor mégis kommunikálnak, akkor sokszor bántó formában, egymást félreértve, a másik nézőpontját figyelmen kívül hagyva teszik. „A Szeretetkertben írásos anyagokkal, előadások és videós jelenetekkel mutatjuk be a párkapcsolati konfliktusok lehetséges megoldásait. A felhasználók a fejlődési folyamatukat egy naplóban követhetik nyomon” – tette hozzá a szakember. ”

Az applikációban olyan ismert hazai színészeket láthatunk és hallhatunk, mint Balázsovits Edit, Jordán Adél, Kovács Patrícia, Schell Judit, Pokorny Lia, Sipos Vera, Bozsó Péter, Csőre Gábor, Fesztbaum Béla, Hajdu Steve, Kálloy Molnár Péter, Mucsi Zoltán, Szervét Tibor.

1. Schell Judit és Csőre Gábor:

2. Dobó Kata és Csőre Gábor

**********

Neked ajánlott >
Vajon mi a titka a tartós és jó párkapcsolatnak?

Neked ajánlott >
Változókori hangulatingadozás, alvászavar, idegesség? 5 gyógynövénytea, amely segíthet leküzdésükben

Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet