Főoldal UTAZÁS ÉS KULTÚRAHírességek Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness – 28 éve együtt

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness – 28 éve együtt

Női Szalon

Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness 1995-ben találkozott először a Corelli című ausztrál filmsorozat forgatásán. Deborra ekkor már sikeres, elismert művész volt Ausztráliában, míg Hugh Jackman e sorozatban játszott először főszerepet.
Megismerkedésük kisebb félreértéssel indult. Jackmannek már a kezdetektől fogva nagyon tetszett filmbéli partnernője, de nem merte neki bevallani. Idegességében hozzá sem mert szólni a forgatáson kívül, amit Deborra nem is nagyon értett, és azt hitte Hugh nem tartja őt rokonszenvesnek.

A félreértés aztán egy bulin, némi bátorító alkohol segítségével tisztázódott. Olyan sikeresen, hogy egy év randizás után, 1996 áprilisában össze is házasodtak. Két örökbefogadott gyermekük van, Oscar (22) és Ava (18), akiket nagy szeretetben, egyetértésben nevelnek együtt.

Az nem titok, hogy 13 év korkülönbség van köztük. Deborra-Lee 67, míg Hugh 54 éves. Időről időre felbukkannak rosszmájú pletykák a kapcsolatukról. Leginkább arról, hogy Jackman csak álcaként – leplezve másságát – van együtt több mint egy évtizeddel idősebb feleségével.
Vajon ez akkor is felmerülne, ha Jackman lenne 13 évvel idősebb és egy modellalkatú nő lenne a partnere? Nem hiszem…

Híresztelések ide vagy oda, álljon itt két szép vallomás, amelyet Hugh a 25. házassági évfordulójuk valamint az idei Valentin nap alkalmából osztott meg az egyik közösségi oldalán:

A házasság veled Deb, olyan természetes számomra, mint lélegezni. Szinte attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk, tudtam, hogy az a sorsunk, hogy együtt legyünk. A 25 év alatt szerelmünk csak mélyült. A szórakozás, az izgalom, a kaland veled még üdítőbb, a tanulás még nagyszerűbb. Örökké hálás leszek, hogy veled oszthatom meg a szerelmet, az életet – és a közös családunkat. Még csak most kezdtük el! Deb, teljes szívemből szeretlek!

 

Boldog Valentin napot, szerelmem! Bármerre is jársz, sugárzó lényed beragyogja a helyet… a humorod, a nagylelkűséged, a bölcsességed és a szellemed olyan fényesen ragyog. Téged ünnepellek a 28. Valentin napunkon. Én ❤️ téged.

Nemcsak e megható, figyelmes, szerelmes vallomások, hanem a róluk készült fotók is magukért beszélnek. Egy rendkívül szimpatikus pár, akiknek még sok-sok boldog évet kívánunk együtt!
Egy szó, mint száz, ezért is nagyon kedveljük Hugh Jackmant!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

Neked ajánlott >
Goldie Hawn és Kurt Russell 37 éve együtt! Mi a titkuk?

Neked ajánlott >
Vajon mi a titka a tartós és jó párkapcsolatnak?

**********

képek forrása: Hugh Jackman Instagram
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

ez is érdekelhet