Hugh és Deborra – 26 éve együtt

Női Szalon

Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness 1995-ben találkozott először a Corelli című ausztrál filmsorozat forgatásán. Deborra ekkor már sikeres, elismert művész volt Ausztráliában, míg Hugh Jackman e sorozatban játszott először főszerepet.
Megismerkedésük kisebb félreértéssel indult. Jackmannek már a kezdetektől fogva nagyon tetszett filmbéli partnernője, de nem merte neki bevallani. Idegességében hozzá sem mert szólni a forgatáson kívül, amit Deborra nem is nagyon értett, és azt hitte Hugh nem tartja őt rokonszenvesnek.

A félreértés aztán egy bulin, némi bátorító alkohol segítségével tisztázódott. Olyan sikeresen, hogy egy év randizás után 1996-ban össze is házasodtak, és immáron 25 éve alkotnak egy párt. 2 örökbefogadott gyermekük van, Oscar (21) és Ava (15), akiket nagy szeretetben, egyetértésben nevelnek együtt.

Az nem titok, hogy 13 év korkülönbség van köztük. Deborra-Lee 65, míg Hugh 52 éves. Időről időre felbukkannak rosszmájú pletykák a kapcsolatukról. Leginkább arról, hogy Jackman csak álcaként – leplezve másságát – van együtt több mint egy évtizeddel idősebb feleségével.
Vajon ez akkor is felmerülne, ha Jackman lenne 13 évvel idősebb és egy modellalkatú nő lenne a partnere? Nem hiszem…

Híresztelések ide vagy oda, álljon itt egy szép vallomás, amelyet Hugh a 25. házassági évfordulójuk alkalmából osztott meg egyik közösségi oldalán:

A házasság veled Deb, olyan természetes számomra, mint lélegezni. Szinte attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk, tudtam, hogy az a sorsunk, hogy együtt legyünk. A 25 év alatt szerelmünk csak mélyült. A szórakozás, az izgalom, a kaland veled még üdítőbb, a tanulás még nagyszerűbb. Örökké hálás leszek, hogy veled oszthatom meg a szerelmet, az életet – és a közös családunkat. Még csak most kezdtük el! Deb, teljes szívemből szeretlek!

Nemcsak e vallomás, hanem a róluk készült fotók is magukért beszélnek. Egy rendkívül szimpatikus pár, akiknek még sok-sok boldog évet kívánunk együtt!
Egy szó, mint száz, ezért is nagyon kedveljük Hugh Jackmant!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thehughjackman által megosztott bejegyzés

 

Neked ajánlott >
20 inspiráló idézet 40 év feletti nőknek

**********
képek forrása: Hugh Jackman Instagram
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest
Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

Női Szalon ajánló