Megható Valentin-napi címlap

Női Szalon

A SZERETET, A SZERELEM MINDENT LEGYŐZ!

A Vanity Fair Italia Valentin-napi februári különszámának borítóján láthatjuk Marisa Stradellát (101 éves) és Marco Razzinit (102 éves), akik immáron 80 éve vannak együtt! Csodálatos ez a kép! Szintén lélekemelő és megható, amiért Őket választották e rendhagyó különszám címlapjára:

Mint minden évben, a Valentin-nap közeledtével, a szerkesztőségben azt kérdeztük magunktól, hogyan meséljünk a szerelemről. Idén azt kérdeztük magunktól, hogyan lehet ezt megtenni a Covid-19 idején?…Melyik pár legyen a borítón? A híres sportoló az új barátjával? A legszebb énekesnő a zenésztársaival? Az igazat megvallva, egyik lehetőség sem dobogtatta meg a szívünket. És íme a válasz miért Ők, miért Marisa és Marco: megünnepelni annak a generációnak az érzelmi kötelékét, erejét, gyengédségét, amely mindezeket átélte: a háborúkat, a fájdalmat, a félelmet. Simone Marchetti főszerkesztő még hozzátette: Végtelen szerelmi történetük és nemzedékük ereje az, amire ma szükségünk van, mint a remény, a kitartás és az igen jelképe, hogy megértsük, mit is jelent valójában a szeretet, a szerelem.
Ez a különszám nekik és csodálatos generációjuknak szól.

A Vanity Fair Italia Instagram oldalán látható egy rövid videó is a házaspárról. Én sajnos nem tudok olaszul, de így is látható, érezhető a szeretet, amely összeköti Őket hosszú-hosszú évek óta.

További olvasnivalók:
Neked ajánlott >
Könyvajánló: A hosszú élet titkai - Kék Zónák, ahol az emberek a legtovább élnek

**********
Forrás: Vanity Fair Italia Instagram
Tetszett a bejegyzés? Ne felejtsd el kedvelni, megosztani!
Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb történésekről? Kérd hírlevelemet: itt
Kérdésed van vagy együttműködés érdekel? Vedd fel velem a kapcsolatot: itt
A közösségi oldalakon is megtalálsz:
Női Szalon Facebook
Női Szalon Instagram
Női Szalon Pinterest

Köszönöm szépen!
Zsuzsa/Női Szalon

Női Szalon ajánló